Over Zegwaard

Zegwaard

Zegwaard is een jong en ambitieus bedrijf en opereert in verschillende branches. Wij onderhouden bijvoorbeeld diverse onderdelen van het riool, denk hierbij aan het schoonmaken van leidingen of dakgoten. Naast riolering houdt Zegwaard zich ook bezig met het reinigen en onderhouden van olieafscheiders en vetputten. Ook onze veegservice, containerverhuur en vastgoed mogen we aan dit lijstje toevoegen! We groeien momenteel in een snel tempo en zijn daarom altijd op zoek naar toppers die bij ons willen werken!

Waarin onderscheiden wij ons?

Ons klantenbestand bestaat uit veelal horecagelegenheden, VvE’s, woningbouwcorporaties, bedrijven en particulieren. Maar ook advocatenkantoren en sportverenigingen behoren tot deze groep. Welk probleem de klant ook heeft, bij Zegwaard hebben wij alle kennis in huis om dit gelijk te verhelpen.

Onze organisatie is gefocust op snelle actie en optimaal resultaat! Wij onderscheiden ons door:

  • Flexibel te zijn bij het maken van afspraken
  • Een snelle en passende oplossing bij problemen
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Alle kennis in huis waardoor problemen volledig worden opgelost
  • Geen onverwachte kosten
  • Vakkundig opgeleide medewerkers met jarenlange ervaring
  • Erkend leerbedrijf met gecertificeerde begeleiding

24/7 bereikbaar

Zegwaard houdt kantoor in Delft en beschikt hier ook over een centraal meldpunt. Om snel ter plaatse te zijn, hebben onze medewerkers de mogelijkheid voor het gebruiken van een service bus, die hen van A naar B brengt. Daarnaast geven wij om de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers door middel van cursussen en trainingen en hebben zij gratis toegang tot de Oranje Gym en Café.

Heb jij ook interesse om bij ons te komen werken? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe aanwinsten voor ons bedrijf! Bekijk onze huidige vacatures. Voor meer informatie over Zegwaard en onze services, bekijk onze algemene website.

Bekijk openstaande vacatures

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit