Leren bij Zegwaard

Zegwaard Rioolontstopping, gecertificeerd erkend leerbedrijf

Zegwaard Rioolontstopping investeert in zijn medewerkers! Wij zijn een erkend leerbedrijf met een informele en resultaatgerichte cultuur. In ieder leertraject wordt de medewerker ondersteund door een begeleider, die het beroep zelf ook uitoefent. Dit is een vakman met ruime ervaring, die de leermeestercursus van Fundeon heeft gevolgd en officieel is gecertificeerd.

Interne opleiding voor alle servicemonteurs

Steeds nadrukkelijker komt in de dagelijkse beroepspraktijk het kwaliteitsaspect van de service naar voren. Onze riool servicemonteurs zijn het visitekaartje van Zegwaard Rioolontstopping en hebben tijdens hun werk direct contact met de klant. Voor een zeer tevreden klant zijn tijdens de dienstverlening goede communicatieve vaardigheden benodigd om zo de opdracht binnen te halen en succesvol af te ronden. Ook binnen het team zijn dit onmisbare vaardigheden.

Certificaat ‘Klantgericht Communiceren’

Omdat wij een 24/7 kwaliteitsservice aanbieden, zal iedere servicemonteur een cursus volgen waar hij of zij het certificaat ‘Klantgericht Communiceren’ behaalt. Tijdens de cursus leert hij of zij hoe je een representatieve houding aanneemt ten opzichte van klanten, leidinggevenden en collega’s. Daarnaast leert hij of zij diverse vaardigheden aan om in iedere situatie vanuit de juiste beroepshouding te handelen. Duidelijke communicatie is enorm belangrijk en wij zien graag dat dit door onze medewerkers en klanten als prettig wordt ervaren!

Momenteel hebben alle servicemonteurs van Zegwaard Rioolontstopping de cursus met succes afgerond en het Certificaat ‘Klantgericht Communiceren’ behaald. Vanzelfsprekend zullen alle toekomstige servicemonteurs ook dit leertraject volgen.

Bekijk openstaande vacatures

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit