Oranje Gym & Café

Onze medewerkers werken hard, maar naast hun dagelijkse taken is er bij Zegwaard ook ruimte voor wat afleiding! Wij zien graag dat jij tijdens je werk (en daarbuiten) goed in je vel zit! Om hiervoor te zorgen, hebben we een gezamenlijke omgeving gecreëerd met een persoonlijke sportschool en ontmoetingsplaats!

Oranje Gym

Houd jij je dagelijks bezig met sporten? Of wil jij jezelf graag stimuleren om gezonder te gaan leven? Dan hebben we daar een goed vertrekpunt voor, want je kan als medewerker gratis terecht in onze Oranje Gym! Dit is een speciaal gebouwde sportschool in ons eigen pand, hier kun je onbeperkt trainen en fit worden!

Oranje Café

Omdat we bij Zegwaard ook van gezelligheid houden hebben we tevens ons eigen café, genaamd het Oranje Café, waar regelmatig feestelijke gelegenheden en vrijdagmiddagborrels worden georganiseerd. Een mooie gelegenheid voor een gezellig hapje en drankje met je collega’s!

Jaarlijkse activiteiten
Naast onze Oranje Gym en Café worden er binnen het bedrijf ook jaarlijks leuke activiteiten georganiseerd! Zo wordt er één keer per jaar een gave rally gehouden met ouderwetse DAF 33’s en verzorgt Zegwaard op hun eigen stal een veulentjesdag. Hier mag iedereen met het gehele gezin pasgeboren veulentjes komen bewonderen. Aan het einde van het jaar wordt er ook een flitsend kerstfeest in het Oranje Café gehouden!

Heb jij ook interesse om bij ons te komen werken? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe aanwinsten voor ons bedrijf! Klik hieronder voor onze huidige vacatures.

Bekijk openstaande vacatures

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit